
Ножове за хляб
Showing all 23 results
-
Нож за хляб Samura MO-V
-
1896 Due Cigni нож за хляб орехово острие 195 мм
-
Victorinox Grand Maître кован нож за хляб 26cm POM
-
Нож Böker 130562 Gorm 235 мм
-
Victorinox Grand Maître кован нож за хляб 26 см клен
-
A231324 200 мм нож Riviera Arcos
-
Нож за хляб Arcos Nordika 20cm
-
Arcos A231300 Нож за хляб Riviera – 200 мм
-
Victorinox Grand Maître кован нож за хляб 23cm POM
-
Нож за хляб Opinel Intempora N°216
-
Victorinox Swiss Модерен нож за хляб 22 см черен
-
23-сантиметров нож за хляб KAI Wasabi Black от неръждаема стомана
-
Нож за хляб Pakka KOTAI
-
Victorinox Swiss Modern нож за хляб 22 см орех
-
Нож за хляб Opinel n°116 Parallèle
-
Нож за хляб Due Cigni Tuscany 20cm от маслиново дърво
-
Нож за хляб Darkwood Déglon
-
Нож за хляб Fukito 21cm Pakka San Maï
-
Нож за хляб Oryx Déglon
-
Нож за хляб Fukito 18cm абанос X50
-
Идеален нож за хляб Sabatier DEG Déglon
-
Нож за хляб DAMASCUS Samura
-
TB Maestro Идеален ковашки нож за хляб 20 см
Ножът за хляб лесно се разпознава по дългото си назъбено острие ( назъбено или назъбено ). То ви позволява да разрежете твърдата кора на хляба , без да повредите трохите. Мощен, този нож реже всички видове хляб с малко усилия. С лекота ще можете да имитирате точните жестове на най-опитните професионални хлебари.
Острие, което грабва
Всеки е рязал хляб с някакъв нож, неподходящ за тази задача. Разрезът започва криво, натискът, упражняван върху хляба, се увеличава и трохите се смаляват на парчета. В резултат на това филийките хляб изглеждат лошо и трудно се мажат с масло и се мажат. Спестете си тези неудобства, като се снабдите с нож за хляб , специално проектиран да реже хляба чисто, без да уврежда трохите. Острието му е с минимални размери около 20 см, с назъбен режещ ръб, т.е. снабдено с малки зъбци. Подредени по цялата му дължина, тези зъби захващат материала и го режат с по-голяма сила, като намаляват натиска, който уврежда трохите. Острието разрязва хрупкави багети и плътни селски хлябове със смущаваща лекота. Благодарение на това грубо назъбване и широчината на острието, филийките хляб са прави, равни, с еднаква дебелина, а трохите са стабилни.
Нечувствителна към натиск дръжка
За да нарежете здрав хляб или традиционна багета, върху дръжката на ножа трябва да се упражни определена сила. Затова последната трябва да бъде здрава и здраво закрепена. Ръкохватката на ножа за хляб обикновено се изработва от синтетичен материал, композитна дървесина или естествена дървесина . Предимството на естественото дърво е, че то внася нотка автентичност на вашата маса, която идеално се съчетава с насладата от традиционна храна като хляба. Каквато и да е нейната структура, дръжката е направена така, че да държи… Ножът за хляб лесно се разпознава по дългото назъбено острие ( назъбено или назъбено ). То ви позволява да разрежете твърдата кора на хляба , без да повредите трохите. Мощен, този нож реже всички видове хляб с малко усилия. С лекота ще можете да имитирате точните жестове на най-опитните професионални хлебари.
Острие, което грабва
Всеки е рязал хляб с някакъв нож, неподходящ за тази задача. Разрезът започва криво, натискът, упражняван върху хляба, се увеличава и трохите се смаляват на парчета. В резултат на това филийките хляб изглеждат лошо и трудно се мажат с масло и се мажат. Спестете си тези неудобства, като се снабдите с нож за хляб , специално проектиран да реже хляба чисто, без да уврежда трохите. Острието му е с минимални размери около 20 см, с назъбен режещ ръб, т.е. снабдено с малки зъбци. Подредени по цялата му дължина, тези зъби захващат материала и го режат с по-голяма сила, като намаляват натиска, който уврежда трохите. Острието разрязва хрупкави багети и плътни селски хлябове със смущаваща лекота. Благодарение на това грубо назъбване и широчината на острието, филийките хляб са прави, равни, с еднаква дебелина, а трохите са стабилни.
Нечувствителна към натиск дръжка
За да нарежете здрав хляб или традиционна багета, върху дръжката на ножа трябва да се упражни определена сила. Следователно последната трябва да бъде здрава и здраво закрепена. ръкохватката на ножа за хляб обикновено се изработва от синтетичен материал, композитна дървесина или естествено дърво . Предимството на естественото дърво е, че то внася нотка автентичност на вашата маса, която идеално се съчетава с насладата от традиционна храна като хляба. Независимо от конструкцията си, дръжката е направена така, че да приляга удобно и здраво в ръката, както и да поддържа силата ви. Стабилността ѝ е гарантирана и от нитовете – метални приспособления, които предотвратяват изкривяването, напукването и счупването.
Надеждни марки
Нашият онлайн магазин предлага най-добрите ножове за хляб на пазара, предназначени за индивидуални потребители и професионалисти . Тези продукти са разработени от известни производители, чиито технически умения и международна репутация са безспорни. Такъв е случаят с френските производители Deglon и Opinel, които удостояват с отличието изработени във Франция . Например ножовете за хляб на Opinel се възползват от опита на марката, изкован още през XIX век. Можете също така да разчитате изцяло на Victorinox (швейцарският армейски нож, това е той!) и Arcos, една от най-старите испански компании. Подробности