Available Filters

лв. -

Колекции

Нож за маса Victorinox Swiss Modern 11 см от полипропилен

Ножове за маса

Филтър

Showing all 10 results

Ножовете за маса са основни аксесоари за чисто хранене. Качествените модели ви позволяват без усилие да режете храната на парчета с желания размер. Това улеснява дъвченето и преглъщането, а удоволствието се увеличава десетократно.

Ножът за пържоли, идеален за рязане на месо

Една от храните, които се режат най-трудно, очевидно е месото. За да постигнете това, трябва да се снабдите с нож за пържоли , основен аксесоар на масата в трапезарията и такъв, който се използва всеки ден . Острото му острие прониква в месото с минимални усилия и го разделя, за да образува подходящи по размер парчета, които са приятни за дъвчене и преглъщане. Но този нож за маса не е предназначен само за месо. С гладко острие той е универсален и също така реже зеленчуците на хармонични резени или кръгове, както и всички храни в чинията ви. Ако месото е доста крехко, гладък режещ ръб ще е достатъчен. От друга страна, ако то е дебело и неподатливо, ще ви трябва назъбено острие, което реже добре и нарязва по-твърдите меса. Неръждаемата стомана ( stainless steel) е предпочитаният материал за остриетата на ножовете за маса. Той е идеално пригоден за храни: устойчив на течности и сокове, без мирис, с минимална поддръжка. Тънките и къси дръжки са проектирани така, че да улесняват движенията ви на масата, като същевременно издържат на умерен ръчен натиск. Те са изработени от синтетичен материал или водоустойчиво дърво, които трябва да изберете в зависимост от стила, който искате да придадете на масата си, по-скоро модерен или традиционен.

Кои са най-добрите марки ножове за маса?

Синоним на френското майсторство са ножовете за маса Laguiole, които се славят с изключителна популярност…. Ножовете за маса са основни аксесоари, за да се храним чисто. Качествените модели ви позволяват без усилие да режете храната на парчета с желания размер. Това улеснява дъвченето и преглъщането, а удоволствието се увеличава десетократно.

Ножът за пържоли, идеален за рязане на месо

Една от храните, които са най-трудни за рязане, очевидно е месото. За да постигнете това, трябва да се снабдите с нож за пържоли , основен аксесоар на масата в трапезарията и такъв, който се използва всеки ден . Острото му острие прониква в месото с минимални усилия и го разделя, за да образува подходящи по размер парчета, които са приятни за дъвчене и преглъщане. Но този нож за маса не е предназначен само за месо. С гладкото си острие той е универсален и също така нарязва зеленчуците на хармонични резени или кръгове, както и всички храни в чинията ви. Ако месото е много крехко, гладкият режещ ръб е достатъчен. От друга страна, ако то е дебело и неподатливо, ще ви трябва назъбено острие, което реже добре и нарязва по-твърдите меса. Неръждаемата стомана ( stainless steel) е предпочитаният материал за остриетата на ножовете за маса. Той е идеално пригоден за храни: устойчив на течности и сокове, без мирис, с минимална поддръжка. Тънките и къси дръжки са проектирани така, че да улесняват движенията ви на масата, като същевременно издържат на умерен ръчен натиск. Те са изработени от синтетичен материал или водоустойчиво дърво, които трябва да изберете в зависимост от стила, който искате да придадете на масата си, по-скоро модерен или традиционен.

Кои са най-добрите марки ножове за маса?

Синоним на френското майсторство, ножовете за маса Laguiole са известни със своя класически дизайн и висококачествено острие. Те съчетават традиция и ефективност, като често се отличават с дървени или рогови дръжки за рустикално и елегантно докосване. Прочути с швейцарските си ножове, Victorinox предлагат ножове за маса, които са едновременно здрави и прецизни. Техните остриета от неръждаема стомана са ценени заради дълготрайната им острота и лесната им поддръжка. Емблематична френска марка, Le Thiers предлага ножове, които съчетават традиция и модерност, с безупречно остри остриета и дръжки, които често са изработени от дърво, придаващо елегантност. Известен със своите сгъваеми ножове, Опинел предлага и висококачествени ножове за маса . Техните остриета от неръждаема стомана и дървени дръжки предлагат отлично съотношение цена-качество и надеждна работа. Накрая, японските ножове за маса , като тези от серията Wasabi Kai , внасят известна азиатска деликатност на вашата трапеза. Те се отличават с елегантен дизайн и изключителна острота. Тези инструменти са идеални за прецизно и плавно рязане, а дръжките им, изработени от синтетични материали, осигуряват удобен захват. Нашият онлайн магазин разпространява тези марки, предназначени както за професионалисти, така и за частни лица . Можете да избирате между модели, продавани поотделно, и други в комплекти/кутии, съдържащи няколко екземпляра. Калъфът, изработен от автентично дърво, ще бъде особено ценен от готвачите и любителите на добрата храна. На сайта ще намерите и комплекти ножове за маса от водещи марки. Те са идеални за подаряване през празничния сезон. подробности