Ножове за сирене
Showing all 9 results
-
11-сантиметров нож за камамбер с дръжка от абанос от неръждаема стомана
-
Нож за камамбер, пълна 11-сантиметрова дръжка с цвят на шамфъстък, неръждаема стомана
-
11-сантиметров нож за камамбер от неръждаема стомана с дръжка от маслиново дърво
-
Нож за сирене и масло Victorinox 21 см черно острие от фиброкс с формата на пчелна пита
-
Комплект ножове и вилици за сирене Opinel
-
Нож за сирене G.David Laguiole с дръжка от маслиново дърво
-
Нож за сирене Victorinox SwissClassic черен 11 см
-
Нож за сирене Nontron с дръжка с топка
-
11-сантиметров нож за камамбер от неръждаема стомана с дръжка от орех
Ножът за сирене се използва главно за нарязване на сирене. Той има перфорирано или пчелно острие, което предотвратява залепването на мекото сирене. Що се отнася до твърдите сирена, той ги нарязва с твърдо, тънко острие.
Необходим аксесоар, за да се насладите на хубавото сирене
Всички обичат сиренето – храна, която често се предлага в чиния след обилно хранене. Но за да се насладите пълноценно на този деликатес, трябва да можете да го нарежете правилно с подходящ нож . И тук сте на правилното място, това е категорията на сайта, която съдържа само ножове за сирене с високо качество. Триъгълник , Ладжоле , Нонтрон , Викторинокс : високопрофилни производители, които постоянно правят ножове за сирене , достойни за най-големите маси.
Кой нож за кое сирене е подходящ?
Изборът на подходящ нож за сирене обаче не е толкова лесен, колкото изглежда. Това е така, защото сиренето е храна със своя собствена текстура и вид паста. Всъщност всеки знае, че някои сирена имат твърда, еластична, течна или мека паста. И очевидно, в зависимост от пастата, адаптираният нож няма да бъде същият! Например, в тази категория можете да откриете много двуостри ножове , които обикновено са тези, за които се сещаме първо, когато споменем думата “нож за сирене “. Този тип нож е идеален за рязане на меки сирена с лекота и прецизност: двойното острие в края на острието очевидно се използва, за да може лесно да сервирате сиренето в чинията, като го забодете. Можете да намерите и ножове, чието острие има няколко отвора . Това не е производствен дефект, а дори е направено нарочно, за да можете да нарежете течно сирене, без то да залепне за острието. Ще намерите и комплекти, съдържащи ножа за сирене с подходяща вилица за сервиране: перфектни подаръчни комплекти за всички любители на сиренето!