Available Filters

лв. -

Колекции

Victorinox Swiss Modern нож за хляб 22 см орех

Ножове за хляб

Филтър

Showing all 23 results

Ножът за хляб лесно се разпознава по дългото си назъбено острие ( назъбено или назъбено ). То ви позволява да разрежете твърдата кора на хляба , без да повредите трохите. Мощен, този нож реже всички видове хляб с малко усилия. С лекота ще можете да имитирате точните жестове на най-опитните професионални хлебари.

Острие, което грабва

Всеки е рязал хляб с някакъв нож, неподходящ за тази задача. Разрезът започва криво, натискът, упражняван върху хляба, се увеличава и трохите се смаляват на парчета. В резултат на това филийките хляб изглеждат лошо и трудно се мажат с масло и се мажат. Спестете си тези неудобства, като се снабдите с нож за хляб , специално проектиран да реже хляба чисто, без да уврежда трохите. Острието му е с минимални размери около 20 см, с назъбен режещ ръб, т.е. снабдено с малки зъбци. Подредени по цялата му дължина, тези зъби захващат материала и го режат с по-голяма сила, като намаляват натиска, който уврежда трохите. Острието разрязва хрупкави багети и плътни селски хлябове със смущаваща лекота. Благодарение на това грубо назъбване и широчината на острието, филийките хляб са прави, равни, с еднаква дебелина, а трохите са стабилни.

Нечувствителна към натиск дръжка

За да нарежете здрав хляб или традиционна багета, върху дръжката на ножа трябва да се упражни определена сила. Затова последната трябва да бъде здрава и здраво закрепена. Ръкохватката на ножа за хляб обикновено се изработва от синтетичен материал, композитна дървесина или естествена дървесина . Предимството на естественото дърво е, че то внася нотка автентичност на вашата маса, която идеално се съчетава с насладата от традиционна храна като хляба. Каквато и да е нейната структура, дръжката е направена така, че да държи… Ножът за хляб лесно се разпознава по дългото назъбено острие ( назъбено или назъбено ). То ви позволява да разрежете твърдата кора на хляба , без да повредите трохите. Мощен, този нож реже всички видове хляб с малко усилия. С лекота ще можете да имитирате точните жестове на най-опитните професионални хлебари.

Острие, което грабва

Всеки е рязал хляб с някакъв нож, неподходящ за тази задача. Разрезът започва криво, натискът, упражняван върху хляба, се увеличава и трохите се смаляват на парчета. В резултат на това филийките хляб изглеждат лошо и трудно се мажат с масло и се мажат. Спестете си тези неудобства, като се снабдите с нож за хляб , специално проектиран да реже хляба чисто, без да уврежда трохите. Острието му е с минимални размери около 20 см, с назъбен режещ ръб, т.е. снабдено с малки зъбци. Подредени по цялата му дължина, тези зъби захващат материала и го режат с по-голяма сила, като намаляват натиска, който уврежда трохите. Острието разрязва хрупкави багети и плътни селски хлябове със смущаваща лекота. Благодарение на това грубо назъбване и широчината на острието, филийките хляб са прави, равни, с еднаква дебелина, а трохите са стабилни.

Нечувствителна към натиск дръжка

За да нарежете здрав хляб или традиционна багета, върху дръжката на ножа трябва да се упражни определена сила. Следователно последната трябва да бъде здрава и здраво закрепена. ръкохватката на ножа за хляб обикновено се изработва от синтетичен материал, композитна дървесина или естествено дърво . Предимството на естественото дърво е, че то внася нотка автентичност на вашата маса, която идеално се съчетава с насладата от традиционна храна като хляба. Независимо от конструкцията си, дръжката е направена така, че да приляга удобно и здраво в ръката, както и да поддържа силата ви. Стабилността ѝ е гарантирана и от нитовете – метални приспособления, които предотвратяват изкривяването, напукването и счупването.

Надеждни марки

Нашият онлайн магазин предлага най-добрите ножове за хляб на пазара, предназначени за индивидуални потребители и професионалисти . Тези продукти са разработени от известни производители, чиито технически умения и международна репутация са безспорни. Такъв е случаят с френските производители Deglon и Opinel, които удостояват с отличието изработени във Франция . Например ножовете за хляб на Opinel се възползват от опита на марката, изкован още през XIX век. Можете също така да разчитате изцяло на Victorinox (швейцарският армейски нож, това е той!) и Arcos, една от най-старите испански компании. Подробности