
Ножове за рязане
Показване на 1–52 от 75 резултата
-
Офис нож Victorinox Swissclassic 8 cm
-
Нож за рязане Goyon Chazeau Le P’tit Tradi 10cm орех
-
Нож за рязане Opinel Intempora N°225
-
Нож за готвене Victorinox “Chef” 8 см кленов
-
Nogent *** Tichet Expert 8cm нож за подстригване от неръждаема стомана
-
Victorinox Swiss Classic Нож за инструменти 8cm с гладък сгъваем връх червен
-
Нож за рязане Oryx Déglon
-
Офис нож Victorinox 8 см със зъби
-
Офис нож Opinel 112 син
-
A240000 Arcos Colour Prof Офис нож 80 мм
-
Victorinox Swiss Classic нож за инструменти 10 см зелен със среден връх
-
Офис нож Nogent *** дърво гладко острие 9cm
-
Victorinox Swiss Classic Нож за инструменти 8cm със зъбчато оранжево
-
Нож за рязане Darkwood Déglon
-
Офис нож Victorinox Swiss Classic 10cm с червено острие
-
Нож за маслини Due Cigni Tuscany 10cm
-
A230224 100 мм нож за рязане Arcos Riviera
-
Victorinox Swiss Classic Utility Knife 8cm назъбен сгъваем връх червен
-
Офис нож Nogent *** дърво 9cm назъбено острие
-
Victorinox Swiss Classic нож за инструменти 8 см, гладък, жълт
-
Нож за рязане Ideal Sabatier DEG Déglon
-
Arcos Linea 100 мм многофункционален нож за рязане с микрозъбци
-
Victorinox Swiss Modern Utility Knife 10cm с гладко острие
-
A230200 Riviera 100 mm Нож Arcos
-
Офис нож Victorinox Swiss Classic 10cm черен със средно назъбен връх
-
Нож за рязане Nordika Arcos
-
Victorinox Swiss Classic Нож за инструменти 8 см, гладък, червен
-
Офис нож от дамаск Déglon с дръжка от кориан
-
Комплект ножове Victorinox Swiss Classic – 3 части
-
Victorinox Swiss Modern Utility Knife 10cm назъбено острие
-
Офис нож Opinel N°112 Aubergine
-
Офис нож Victorinox Swiss Classic 10cm черен със средно назъбен връх
-
Victorinox SwissClassic Сгъваем офисен нож с назъбено острие
-
Нож Victorinox Swiss Classic Utility Knife 8cm червен назъбен
-
Дамаскински нож Déglon с дръжка от Corian
-
Кутия с 20 ножа Victorinox Swiss Classic 8cm с гладка форма и светкавичен дизайн, разнообразни
-
Arcos Office Natura нож
-
Офис нож Opinel N°112 Mandarine
-
Нож Victorinox Swiss Classic Paring 8cm с назъбен среден връх, жълт
-
Опинел назъбен нож за рязане на пръсти № 313 от серията Essentiels – зелен
-
Нож за инструменти Victorinox 10cm черен
-
Градински нож с птичи клюн Darkwood Déglon
-
Кутия с 20 офис ножа Victorinox Swiss Classic 8cm с блестящи зъби, разнообразни
-
Нож за рязане на маслини Böker Damascus Olive
-
Офис нож Opinel N°112 ябълково зелен
-
Victorinox Swiss Classic Нож за инструменти 10 см с гладък среден връх, жълт
-
Опинел назъбен нож за рязане на пръсти № 313 от серията Essentiels – син
-
Victorinox Swiss Classic Сгъваем офис нож черен гладък
-
TB Maestro Офис нож Ideal forge 10cm
-
Кутия 20 Victorinox Swiss Classic 10cm светкавични офис ножове, разнообразни
-
Нож за рязане Böker Damascus Black
-
Офис нож Opinel N°112 Bleu Azur
Ножовете на Путлер са основни прибори във всяка кухня. Малкият им размер и гладкото, беззъбо острие ги правят лесно разпознаваеми. Проектирани да предлагат максимална прецизност, тези ножове често се сравняват с ножовете за зеленчуци . Те ви дават възможност да режете и белите с финес, което е голямо предимство при приготвянето на зеленчуци или други малки, деликатни храни. Открийте селекция от най-добрите марки прибори за хранене, сред които Victorinox, Opinel, Arcos, Nogent, Kai и Böker.
Гладко острие от неръждаема стомана
Основната характеристика на ножа за рязане е неговото гладко острие, почти винаги изработено от неръждаема стомана, което гарантира здравина и издръжливост. Това малко острие е предназначено за прецизно рязане. То се различава от другите видове ножове по това, че няма зъби, което го прави идеален за чисти и прецизни разрези, без да се поврежда храната. Независимо дали обелвате плодове или нарязвате малки зеленчуци, острието на ножа за рязане остава универсален, високопроизводителен инструмент.
Ергономични дръжки за оптимално удобство
Освен острието, дръжката на ножовете за рязане играе съществена роля при използването им. Изработена от различни материали, като PVC, пластмаса, синтетика, полипропилен или дори дърво, дръжката често е силно обработена, за да предлага ергономичен захват . Тази специфична форма улеснява боравенето с нея, като прави рязането по-удобно и по-безопасно, дори при продължителна употреба. Всеки използван материал носи своите предимства, било то по отношение на лекота, издръжливост или комфорт, като отговаря на разнообразните нужди както на любителите, така и на професионалните готвачи.