
Ножове за рязане
Показване на 1–52 от 75 резултата
-
Кутия с 20 офис ножа Victorinox Swiss Classic 8cm с блестящи зъби, разнообразни
-
Нож за рязане на маслини Böker Damascus Olive
-
Офис нож Opinel N°112 ябълково зелен
-
Victorinox Swiss Classic Нож за инструменти 10 см с гладък среден връх, жълт
-
Опинел назъбен нож за рязане на пръсти № 313 от серията Essentiels – син
-
Victorinox Swiss Classic Сгъваем офис нож черен гладък
-
TB Maestro Офис нож Ideal forge 10cm
-
Кутия 20 Victorinox Swiss Classic 10cm светкавични офис ножове, разнообразни
-
Нож за рязане Böker Damascus Black
-
Офис нож Opinel N°112 Bleu Azur
-
Victorinox Swiss Classic Нож за инструменти 8 см с гладък среден връх, розов
-
Офис нож n°312 Opinel Essentiels зелен – гладко острие 10 см
-
Нож за рязане Goyon Chazeau Le P’tit Tradi 10 см от маслиново дърво
-
1896 Due Cigni офисен нож орех 95 мм острие
-
Кутия с 12 джобни ножа Nogent*** за офиса, различни цветове
-
Claude Dozorme Кухненски нож 10 cm от маслиново дърво
-
Офис нож Opinel N°112
-
Victorinox Swiss Classic Utility Knife 8cm назъбен среден връх черен
-
Офис нож Victorinox Grand Maître кован POM черен
-
Goyon Chazeau Le P’tit Tradi 10cm нож за рязане на парчета Grenadille
-
Au Nain 10cm черен нож за рязане на пръсти от неръждаема стомана
-
Кутия с 12 джобни ножа Nogent***, гладки, разнообразни цветове
-
Офис нож Opinel n°112 fuchsia
-
Офис нож Opinel N°102
-
Офис нож Victorinox Swiss Classic 10cm с гладък среден връх черен
-
Офис нож Victorinox Grand Maître Rosewood 10cm Maple
-
Офис нож Paring Knife Cold Steel
-
Victorinox Swiss Classic Сгъваем нож за инструменти червен гладък
-
Au Nain 9-сантиметров черен нож от неръждаема стомана
-
Нож Victorinox Swiss Classic 8cm с назъбено острие и зелен централен връх
-
Victorinox Swiss Classic Trend Colors Комплект ножове от 3 части
-
Victorinox Нож за подстригване 10 см с гладка средна част и връх от палисандрово дърво
-
Кухненски нож Déglon, серия за кулинарна украса
-
Офис нож Victorinox Swissclassic 8 cm
-
Нож за рязане Goyon Chazeau Le P’tit Tradi 10cm орех
-
Нож за рязане Opinel Intempora N°225
-
Нож за готвене Victorinox “Chef” 8 см кленов
-
Nogent *** Tichet Expert 8cm нож за подстригване от неръждаема стомана
-
Victorinox Swiss Classic Нож за инструменти 8cm с гладък сгъваем връх червен
-
Нож за рязане Oryx Déglon
-
Офис нож Victorinox 8 см със зъби
-
Офис нож Opinel 112 син
-
A240000 Arcos Colour Prof Офис нож 80 мм
-
Victorinox Swiss Classic нож за инструменти 10 см зелен със среден връх
-
Офис нож Nogent *** дърво гладко острие 9cm
-
Victorinox Swiss Classic Нож за инструменти 8cm със зъбчато оранжево
-
Нож за рязане Darkwood Déglon
-
Офис нож Victorinox Swiss Classic 10cm с червено острие
-
Нож за маслини Due Cigni Tuscany 10cm
-
A230224 100 мм нож за рязане Arcos Riviera
-
Victorinox Swiss Classic Utility Knife 8cm назъбен сгъваем връх червен
-
Офис нож Nogent *** дърво 9cm назъбено острие
Ножовете на Путлер са основни прибори във всяка кухня. Малкият им размер и гладкото, беззъбо острие ги правят лесно разпознаваеми. Проектирани да предлагат максимална прецизност, тези ножове често се сравняват с ножовете за зеленчуци . Те ви дават възможност да режете и белите с финес, което е голямо предимство при приготвянето на зеленчуци или други малки, деликатни храни. Открийте селекция от най-добрите марки прибори за хранене, сред които Victorinox, Opinel, Arcos, Nogent, Kai и Böker.
Гладко острие от неръждаема стомана
Основната характеристика на ножа за рязане е неговото гладко острие, почти винаги изработено от неръждаема стомана, което гарантира здравина и издръжливост. Това малко острие е предназначено за прецизно рязане. То се различава от другите видове ножове по това, че няма зъби, което го прави идеален за чисти и прецизни разрези, без да се поврежда храната. Независимо дали обелвате плодове или нарязвате малки зеленчуци, острието на ножа за рязане остава универсален, високопроизводителен инструмент.
Ергономични дръжки за оптимално удобство
Освен острието, дръжката на ножовете за рязане играе съществена роля при използването им. Изработена от различни материали, като PVC, пластмаса, синтетика, полипропилен или дори дърво, дръжката често е силно обработена, за да предлага ергономичен захват . Тази специфична форма улеснява боравенето с нея, като прави рязането по-удобно и по-безопасно, дори при продължителна употреба. Всеки използван материал носи своите предимства, било то по отношение на лекота, издръжливост или комфорт, като отговаря на разнообразните нужди както на любителите, така и на професионалните готвачи.