
Японски ножове
Показване на 1–52 от 268 резултата
-
Нож Bunka Suncraft Senzo Damascus 20cm
-
Нож Santoku KOTAI Pakka
-
Нож Santoku Samura Okinawa
-
Нож Gyuto SekiRyu 180 мм с дървена дръжка – SRH900
-
Victorinox SwissClassic 17cm нож Santoku от палисандрово дърво
-
Дълъг нож SekiRyu 125 мм
-
Нож от червено дърво Yanagiba Kai Seki Magoroku 21cm
-
Нож Kai Santoku 18cm Tim Mälzer Kamagata
-
KAI Wasabi Black нож за инструменти – 10 см острие
-
Нож за готвачи DAMASCUS Samura
-
Fukito 9cm абаносов нож X50 за рязане на пръсти
-
Комплект от 3 ножа Kai Seki Magoroku Shoso
-
Mcusta HZ2-3011DS Splash Hybrid Sujihiki 270 нож
-
Нож Hakucho 21cm Pankiri Due Cigni
-
Нож за дърворезба VG-10 от серията Damascus Wusaki
-
18-сантиметров нож за рязане от неръждаема стомана Shun Damascus
-
KC704 GYUTO Нож Kanetsune
-
Нож за рязане на пръсти Bunka Damascus
-
Yaxell Taishi Paring 10cm нож за рязане на пръсти
-
Нож Nakiri Meteora – Самура
-
165 мм нож Santoku – SekiRyu
-
165-милиметров черен нож Santoku SekiRyu от ABS – SRP100
-
KC152 Нож Santoku Kanetsune
-
Нож Kai Santoku 14,5 cm Seki Magoroku Shoso
-
Нож за готвачи Kai 20cm Shun Nagare damas от неръждаема стомана
-
Нож KAI Wasabi Black Yanagiba – 24 см острие
-
Suncraft Senzo Damascus 21cm нож за сашими
-
Нож за рязане Pakka KOTAI
-
Кухненски нож Nakiri от Окинава – Samura
-
Claude Dozorme Нож Santoku Everyday kitchen 13cm маслиново дърво
-
Идеален нож Sabatier DEG Déglon Santoku с дупки
-
Нож Yaxell Super Gou Santoku
-
Кухненски нож Kai Seki Magoroku Redwood 20 cm
-
Нож Kai Santoku 18cm Shun Nagare Damas от неръждаема стомана
-
Wusaki San Mai 10Cr15 9cm нож за подстригване
-
Fukito 15cm абаносов нож X50
-
Бамбуков нож за резба – Samura
-
Нож Kodeba SekiRyu 105 мм с дървена дръжка – SRH301
-
16,5 см нож Deba Due Cigni Hakucho
-
Джобен нож VG-10 Damascus Series Wusaki Santoku
-
Нож за филе от морски език Kai Shun, 18 см гъвкаво острие
-
Нож Kanetsune KC703 GYUTO
-
Нож за хляб Yaxell SUPER GOU
-
20-сантиметров нож Yaxell Taishi Kiritsuke
-
Нож за готвачи MO-V – Samura
-
Нож Santoku Colour Prof – Arcos
-
Victorinox Grand Maître Кован нож Santoku 17cm POM
-
170 мм ажурен нож SekiRyu Santoku
-
Нож за комунални услуги Kai 15cm Seki Magoroku Shoso
-
Нож за хляб Kai 23cm Shun Classic White
-
Нож KAI Wasabi Black Yanagiba – 21 см острие
-
Нож за хляб Suncraft Senzo Damascus 23cm
Когато става дума за готвене, японският нож е еталон, дори символ. Трябва да се каже, че Япония се ползва с опит, ноу-хау с много високо качество, особено по отношение на острието, което може да бъде изковано или дамаскирано, като последното е най-ценено. Известен като надежден и остър, японският кухненски нож винаги е проектиран с най-голямо внимание, с щателен избор на материали, за да се съчетаят ергономичност и издръжливост. Винаги много удобен за използване, той е предназначен за професионални готвачи, както и за любители на готвенето, които желаят да закупят нож от висок клас . Японската гастрономия все повече се изнася в Европа, само погледнете продажбите на азиатски ястия като суши или яйчени рулца например, които се радват на широк успех. А какъв по-добър начин за приготвяне на японско ястие от японски кухненски нож? Особено след като в онлайн магазина nozh-kama.bg , ще откриете всички видове японски ножове : Янагиба , Накири , Гюто , Деба , Панкири , без да забравяме Нож Santoku, който несъмнено е най-известният. На всеки японски нож съответства неговият европейски модел, така че Янагиба е нож за рязане , Накири е нож за зеленчуци./strong> , Гюто е нож за готвачи , Деба . нож за риба и Панкири нож за хляб . Така че няма нужда да се притеснявате, готвачът ще може да нареже всяка храна! На нашия уебсайт ви предлагаме целия свят на ножа за готвене… В областта на готварството японският нож е еталон, дори символ. Трябва да се каже, че Япония се ползва с опит, ноу-хау с много високо качество, особено по отношение на острието, което може да бъде ковано или дамаскирано, като последното е най-ценено. Известен като надежден и остър, японският кухненски нож винаги е проектиран с най-голямо внимание, с щателен избор на материали, за да се съчетаят ергономичност и издръжливост. Винаги много удобен за използване, той е предназначен за професионални готвачи, както и за любители на готвенето, които желаят да закупят нож от висок клас . Японската гастрономия все повече се изнася в Европа, само погледнете продажбите на азиатски ястия като суши или яйчени рулца например, които се радват на огромен успех. А какъв по-добър начин за приготвяне на японско ястие от японски кухненски нож? Особено след като в онлайн магазина nozh-kama.bg , ще откриете всички видове японски ножове : Янагиба , Накири , Гюто , Деба , Панкири , без да забравяме Нож Santoku, който несъмнено е най-известният. На всеки японски нож съответства неговият европейски модел, така че Янагиба е нож за рязане , Накири е нож за зеленчуци./strong> , Гюто е нож за готвачи , Деба . нож за риба и Панкири нож за хляб . Така че няма нужда да се притеснявате, готвачът ще може да нареже всяка храна! На нашия уебсайт ви предлагаме цялата вселена на японския кухненски нож , като най-големите марки са на една ръка разстояние, като Кай , разбира се, еталонът, но също така и Mcusta и много други. Дръжте очите си нащрек, тъй като категорията “Японски ножове ” непрекъснато се развива, като се добавят нови ножове и производители. Подробности