Available Filters

лв. -

Колекции

Кай Нож за готвачи 20 см Shun Classic White

Ножове Gyuto (за готвачи)

Филтър

Showing all 25 results

Ножовете Gyuto са японските модели, които приличат на готварските ножове от Европа. Една малка разлика обаче е в острието, което е по-плоско на ножа Gyuto отколкото на френския нож за готвачи . Освен това ъгълът на заточване на ръба също е по-малък при японския нож ( 15 до 18° ), в сравнение с 20 до 22° при европейския модел. Иначе японските ножове Гюто са като шефските ножове, с други думи многофункционални! Те ще ви позволят лесно да режете и нарязвате плодове и зеленчуци , но също така да нарязвате парчета месо вижте дори обработката на сурова риба . Ножовете Gyuto са много универсални и в това е тяхната голяма сила! Ножове, които се възползват от прецизното японско производство: достатъчно, за да извършват щателни жестове за приготвяне на най-красивите ястия! Важно е да се подчертае и фактът, че ножовете Gyuto в момента са много на мода сред професионалните готвачи!