Available Filters

лв. -

Колекции

Нож Gyuto SekiRyu 180 мм с дървена дръжка - SRH900

Ножове Gyuto (за готвачи)

Филтър

Showing all 25 results

Ножовете Gyuto са японските модели, които приличат на готварските ножове от Европа. Една малка разлика обаче е в острието, което е по-плоско на ножа Gyuto отколкото на френския нож за готвачи . Освен това ъгълът на заточване на ръба също е по-малък при японския нож ( 15 до 18° ), в сравнение с 20 до 22° при европейския модел. Иначе японските ножове Гюто са като шефските ножове, с други думи многофункционални! Те ще ви позволят лесно да режете и нарязвате плодове и зеленчуци , но също така да нарязвате парчета месо вижте дори обработката на сурова риба . Ножовете Gyuto са много универсални и в това е тяхната голяма сила! Ножове, които се възползват от прецизното японско производство: достатъчно, за да извършват щателни жестове за приготвяне на най-красивите ястия! Важно е да се подчертае и фактът, че ножовете Gyuto в момента са много на мода сред професионалните готвачи!