
Ножове Gyuto (за готвачи)
Showing all 25 results
-
Нож Gyuto SekiRyu 180 мм с дървена дръжка – SRH900
-
Нож за готвачи Kai 24cm Seki Magoroku Shoso
-
HZ2-3007DS Splash Hybrid Gyuto 240 Нож Mcusta
-
Хибриден готварски нож Kai 20 см Tim Mälzer Kamagata
-
Нож Gyuto SekiRyu 18cm черен ABS – SRP900
-
Кай Нож за готвачи 20 см Shun Classic White
-
Нож Hakucho 21cm Gyuto Due Cigni
-
Нож за готвене Kai 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Нож Hakucho 17cm Gyuto Due Cigni
-
Нож за готвачи Kai 20cm Shun Nagare damas от неръждаема стомана
-
Нож Suncraft Senzo WA 21cm Gyuto
-
180 мм нож Gyuto SekiRyu
-
KC704 GYUTO Нож Kanetsune
-
Нож за готвачи Suncraft Senzo Damascus 20 см
-
Нож за готвачи от серията Wusaki Pakka X50
-
Нож Kanetsune KC703 GYUTO
-
18-сантиметров нож Kiritsuke Jaku Seki Ryu
-
Нож за готвачи Wusaki от серия VG-10 Damascus
-
Нож Kanetsune KC702 GYUTO
-
Нож за готвачи Wusaki San Mai 10Cr15 20 см
-
Нож за готвачи Kai 23 см Wasabi Black
-
Нож за готвачи Wusaki Damascus 10Cr 20cm
-
Нож за готвене Kai 18 см Seki Magoroku Shoso
-
20-сантиметров нож за готвачи Yaxell Ketu
-
Нож за готвене Kai 21cm Seki Magoroku Shoso
Ножовете Gyuto са японските модели, които приличат на готварските ножове от Европа. Една малка разлика обаче е в острието, което е по-плоско на ножа Gyuto отколкото на френския нож за готвачи . Освен това ъгълът на заточване на ръба също е по-малък при японския нож ( 15 до 18° ), в сравнение с 20 до 22° при европейския модел. Иначе японските ножове Гюто са като шефските ножове, с други думи многофункционални! Те ще ви позволят лесно да режете и нарязвате плодове и зеленчуци , но също така да нарязвате парчета месо вижте дори обработката на сурова риба . Ножовете Gyuto са много универсални и в това е тяхната голяма сила! Ножове, които се възползват от прецизното японско производство: достатъчно, за да извършват щателни жестове за приготвяне на най-красивите ястия! Важно е да се подчертае и фактът, че ножовете Gyuto в момента са много на мода сред професионалните готвачи!