
Японски ножове
Показване на 1–52 от 268 резултата
-
Wusaki San Mai 10Cr15 9cm нож за подстригване
-
Fukito 15cm абаносов нож X50
-
Бамбуков нож за резба – Samura
-
Нож Kodeba SekiRyu 105 мм с дървена дръжка – SRH301
-
16,5 см нож Deba Due Cigni Hakucho
-
Джобен нож VG-10 Damascus Series Wusaki Santoku
-
Нож за филе от морски език Kai Shun, 18 см гъвкаво острие
-
Нож Kanetsune KC703 GYUTO
-
Нож за хляб Yaxell SUPER GOU
-
20-сантиметров нож Yaxell Taishi Kiritsuke
-
Нож за готвачи MO-V – Samura
-
Нож Santoku Colour Prof – Arcos
-
Victorinox Grand Maître Кован нож Santoku 17cm POM
-
170 мм ажурен нож SekiRyu Santoku
-
Нож за комунални услуги Kai 15cm Seki Magoroku Shoso
-
Нож за хляб Kai 23cm Shun Classic White
-
Нож KAI Wasabi Black Yanagiba – 21 см острие
-
Нож за хляб Suncraft Senzo Damascus 23cm
-
Комплект от 5 ножа Самура Харакири + ножица и точило
-
Нож за суши от Окинава – Samura
-
Mcusta HZ2-3000DS Splash Hybrid Petty 90 нож
-
Дамасков нож Déglon Santoku с дръжка от Corian
-
Нож за подстригване от серията Wusaki Pakka X50
-
Kai Seki Magoroku Redwood 20cm нож за нарязване/нарязване на хляб
-
15-сантиметров кухненски нож Shun Classic White
-
Нож за инструменти Wusaki San Mai 10Cr15 12 см
-
Нож Nakiri Sayuto 17cm секвоя San Mai
-
Бамбуков нож за рязане – Samura
-
Нож Deba SekiRyu 15cm с дървена дръжка – SRH300
-
25cm Нож за сашими Due Cigni Hakucho
-
Нож за готвачи Wusaki от серия VG-10 Damascus
-
Нож Nakiri Kai 16,5cm Shun damas от неръждаема стомана
-
Нож Kanetsune KC702 GYUTO
-
Нож за дърворезба Yaxell SUPER GOU
-
Нож Santoku Yaxell Taishi 125 мм
-
Комплект от 3 ножа за сенки – Samura
-
Нож Santoku KC462 – Kanetsune
-
17-сантиметров кован нож Santoku Victorinox Grand Maître от розово дърво
-
270 мм нож за сашими SekiRyu
-
Нож за готвене Kai 18 см Seki Magoroku Shoso
-
Нож за хляб Kai 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Нож за рязане KAI Wasabi Black
-
Нож за готвачи Suncraft Senzo Damascus 20 см
-
18-сантиметров нож Santoku Due Cigni Tuscany с кухина от маслиново дърво
-
Нож за рязане Ketu Konata – Yaxell
-
Mcusta HZ2-3001DS Splash Hybrid Petty 110 нож
-
Нож Victorinox Santoku black 17cm с острие тип “пчелна пита
-
Нож за комунални услуги от серията Wusaki Pakka X50
-
Нож Santoku Kai Seki Magoroku от червено дърво, 17 см
-
Kai 15cm нож за инструменти Tim Mälzer Kamagata
-
Нож Wusaki San Mai 10Cr15 17cm Nakiri
-
Кухненски нож за обезкостяване Ran – Yaxell
Когато става дума за готвене, японският нож е еталон, дори символ. Трябва да се каже, че Япония се ползва с опит, ноу-хау с много високо качество, особено по отношение на острието, което може да бъде изковано или дамаскирано, като последното е най-ценено. Известен като надежден и остър, японският кухненски нож винаги е проектиран с най-голямо внимание, с щателен избор на материали, за да се съчетаят ергономичност и издръжливост. Винаги много удобен за използване, той е предназначен за професионални готвачи, както и за любители на готвенето, които желаят да закупят нож от висок клас . Японската гастрономия все повече се изнася в Европа, само погледнете продажбите на азиатски ястия като суши или яйчени рулца например, които се радват на широк успех. А какъв по-добър начин за приготвяне на японско ястие от японски кухненски нож? Особено след като в онлайн магазина nozh-kama.bg , ще откриете всички видове японски ножове : Янагиба , Накири , Гюто , Деба , Панкири , без да забравяме Нож Santoku, който несъмнено е най-известният. На всеки японски нож съответства неговият европейски модел, така че Янагиба е нож за рязане , Накири е нож за зеленчуци./strong> , Гюто е нож за готвачи , Деба . нож за риба и Панкири нож за хляб . Така че няма нужда да се притеснявате, готвачът ще може да нареже всяка храна! На нашия уебсайт ви предлагаме целия свят на ножа за готвене… В областта на готварството японският нож е еталон, дори символ. Трябва да се каже, че Япония се ползва с опит, ноу-хау с много високо качество, особено по отношение на острието, което може да бъде ковано или дамаскирано, като последното е най-ценено. Известен като надежден и остър, японският кухненски нож винаги е проектиран с най-голямо внимание, с щателен избор на материали, за да се съчетаят ергономичност и издръжливост. Винаги много удобен за използване, той е предназначен за професионални готвачи, както и за любители на готвенето, които желаят да закупят нож от висок клас . Японската гастрономия все повече се изнася в Европа, само погледнете продажбите на азиатски ястия като суши или яйчени рулца например, които се радват на огромен успех. А какъв по-добър начин за приготвяне на японско ястие от японски кухненски нож? Особено след като в онлайн магазина nozh-kama.bg , ще откриете всички видове японски ножове : Янагиба , Накири , Гюто , Деба , Панкири , без да забравяме Нож Santoku, който несъмнено е най-известният. На всеки японски нож съответства неговият европейски модел, така че Янагиба е нож за рязане , Накири е нож за зеленчуци./strong> , Гюто е нож за готвачи , Деба . нож за риба и Панкири нож за хляб . Така че няма нужда да се притеснявате, готвачът ще може да нареже всяка храна! На нашия уебсайт ви предлагаме цялата вселена на японския кухненски нож , като най-големите марки са на една ръка разстояние, като Кай , разбира се, еталонът, но също така и Mcusta и много други. Дръжте очите си нащрек, тъй като категорията “Японски ножове ” непрекъснато се развива, като се добавят нови ножове и производители. Подробности