
Японски ножове: Кухненски, Готварски, Суши, Професионални
Показване на 1–52 от 268 резултата
-

Нож за готвачи Damascus 67 – Samura
-

Нож Böker Damascus Olive Santoku
-

Victorinox Swiss Modern Santoku Knife 17cm black honeycombed
-

Нож Kodeba SekiRyu 110 мм
-

Нож за готвачи Kai 24cm Seki Magoroku Shoso
-

Нож за рязане Kai 23cm Shun Classic White
-

Нож Deba KAI Wasabi Black – 15 см острие
-

Нож Deba Suncraft Senzo WA 17cm
-

Нож за рязане Yaxell Taishi 18 см
-

Дамаскински нож Santoku – Samura
-

Mcusta HZ2-3003DS Splash Hybrid Santoku 180 нож
-

22cm Нож за сашими Due Cigni Hakucho
-

Нож за рязане от серията Wusaki Pakka X50
-

Кухненски нож Kai Seki Magoroku Redwood 15 см
-

9-сантиметров нож за рязане на пръсти Shun Classic White
-

Нож за дребни вещи Suncraft Senzo Damascus 12cm
-

15-сантиметров нож за работа със секвоя San Maï
-

Нож за пържоли Yaxell Ketu – Y34913
-

Нож Santoku Yaxell Super Gou 125 мм
-

KC956 Нож Kodeba Kanetsune
-

Нож за готвачи Kai 23 см Wasabi Black
-

Кай 10cm Shun Damascus нож за инструменти от неръждаема стомана
-

Нож Santoku Opinel Intempora N°219
-

Нож за готвачи Wusaki San Mai 10Cr15 20 см
-

Нож за рязане MO-V – Samura
-

Универсален нож DAMASCUS 67 – Samura
-

Нож за инструменти Böker Damascus Olive
-

Victorinox Swiss Modern Santoku Knife 17cm орехов кух блок
-

165 мм нож Deba SekiRyu
-

Kai 16,5-сантиметров нож Santoku Seki Magoroku Shoso
-

23-сантиметров нож за рязане Shun Damascus от неръждаема стомана
-

Нож Deba KAI Wasabi Black – 10,5 см острие
-

Нож Suncraft Senzo WA 21cm Gyuto
-

Yaxell Taishi Utility 12-сантиметров кухненски нож
-

Дамаскински нож за домати – Samura
-

HZ2-3007DS Splash Hybrid Gyuto 240 Нож Mcusta
-

Нож Hakucho 21cm Gyuto Due Cigni
-

Нож Santoku от серията Wusaki Pakka X50
-

Нож за инструменти Seki Magoroku Redwood Kai 15 cm
-

9-сантиметров дамаскински нож Shun Nagare от неръждаема стомана
-

Suncraft Senzo Damascus 8cm нож за подстригване
-

9-сантиметров нож за подрязване от секвоя Sayuto San Maï
-

Нож за рязане на пръсти Yaxell Ketu utility 10 cm
-

Нож за хляб Yaxell ZEN Damascus 23cm
-

KC955 Нож Sujihiki Kanetsune
-

Нож за комунални услуги Kai 15cm Wasabi Black
-

9-сантиметров нож за зеленчуци от неръждаема стомана Shun с дамаска
-

A233524 180 мм нож Riviera Arcos
-

Нож за хранене Wusaki Damascus 10Cr 9cm
-

Нож за инструменти Super 5 – Samura
-

Нож за рязане DAMASCUS 67 – Samura
-

Нож Böker Damascus Black Santoku
Когато става дума за готвене, японският нож е еталон, дори символ. Трябва да се каже, че Япония се ползва с опит, ноу-хау с много високо качество, особено по отношение на острието, което може да бъде изковано или дамаскирано, като последното е най-ценено. Известен като надежден и остър, японският кухненски нож винаги е проектиран с най-голямо внимание, с щателен избор на материали, за да се съчетаят ергономичност и издръжливост. Винаги много удобен за използване, той е предназначен за професионални готвачи, както и за любители на готвенето, които желаят да закупят нож от висок клас . Японската гастрономия все повече се изнася в Европа, само погледнете продажбите на азиатски ястия като суши или яйчени рулца например, които се радват на широк успех. А какъв по-добър начин за приготвяне на японско ястие от японски кухненски нож? Особено след като в онлайн магазина nozh-kama.bg , ще откриете всички видове японски ножове : Янагиба , Накири , Гюто , Деба , Панкири , без да забравяме Нож Santoku, който несъмнено е най-известният. На всеки японски нож съответства неговият европейски модел, така че Янагиба е нож за рязане , Накири е нож за зеленчуци./strong> , Гюто е нож за готвачи , Деба . нож за риба и Панкири нож за хляб . Така че няма нужда да се притеснявате, готвачът ще може да нареже всяка храна! На нашия уебсайт ви предлагаме целия свят на ножа за готвене… В областта на готварството японският нож е еталон, дори символ. Трябва да се каже, че Япония се ползва с опит, ноу-хау с много високо качество, особено по отношение на острието, което може да бъде ковано или дамаскирано, като последното е най-ценено. Известен като надежден и остър, японският кухненски нож винаги е проектиран с най-голямо внимание, с щателен избор на материали, за да се съчетаят ергономичност и издръжливост. Винаги много удобен за използване, той е предназначен за професионални готвачи, както и за любители на готвенето, които желаят да закупят нож от висок клас . Японската гастрономия все повече се изнася в Европа, само погледнете продажбите на азиатски ястия като суши или яйчени рулца например, които се радват на огромен успех. А какъв по-добър начин за приготвяне на японско ястие от японски кухненски нож? Особено след като в онлайн магазина nozh-kama.bg , ще откриете всички видове японски ножове : Янагиба , Накири , Гюто , Деба , Панкири , без да забравяме Нож Santoku, който несъмнено е най-известният. На всеки японски нож съответства неговият европейски модел, така че Янагиба е нож за рязане , Накири е нож за зеленчуци./strong> , Гюто е нож за готвачи , Деба . нож за риба и Панкири нож за хляб . Така че няма нужда да се притеснявате, готвачът ще може да нареже всяка храна! На нашия уебсайт ви предлагаме цялата вселена на японския кухненски нож , като най-големите марки са на една ръка разстояние, като Кай , разбира се, еталонът, но също така и Mcusta и много други. Дръжте очите си нащрек, тъй като категорията “Японски ножове ” непрекъснато се развива, като се добавят нови ножове и производители. Подробности

