
Японски ножове
Показване на 1–52 от 268 резултата
-
Нож Wusaki Damascus Santoku 10Cr 17cm
-
Нож Santoku Meteora – Samura
-
20-сантиметров нож за готвачи Yaxell Ketu
-
Нож Gyuto SekiRyu 18cm черен ABS – SRP900
-
KC952 Нож Santoku Kanetsune
-
Нож за хляб Kai 23cm Seki Magoroku Shoso
-
Кухненски нож от неръждаема стомана Kai 20cm Shun damask
-
165 мм нож Mcusta Classic Damascus Nakiri
-
Нож за рязане Suncraft Senzo WA 8 см
-
Нож сантоку KOTAI Bunka
-
Японски нож Gyuto от Окинава – Samura
-
Суджихики дамаскин нож Böker Kitchen – маслиново дърво
-
Victorinox SwissClassic 17cm черен нож Santoku в подаръчна кутия
-
170 мм нож Santoku SekiRyu
-
Нож Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwood 24 см
-
Нож Kai Santoku 18cm Shun damas от неръждаема стомана
-
Кухненски нож KAI Wasabi Black – 15 см острие
-
Нож DAMASCUS Samura Santoku
-
Нож Fukito Santoku 18cm абанос X50
-
Бамбуков нож Santoku – Samura
-
KC946 Нож Kanetsune Seki Usubagata
-
Нож Hakucho 17cm Gyuto Due Cigni
-
Нож за хляб VG-10 от серията Дамаск Wusaki
-
Хибриден готварски нож Kai 20 см Tim Mälzer Kamagata
-
Дребен 13-сантиметров японски нож от неръждаема стомана
-
Нож Tokisu 17cm G10 Santoku
-
Нож Nakiri Wusaki Damascus 10Cr 17cm
-
Комплект от 3 ножа Харакири – Samura
-
Нож Santoku Top Cutlery алвеолатен 169 мм POM – 17271
-
SekiRyu Нож за сашими 21 см черен ABS – SRP400
-
KC155 Kanetsune Дребен нож
-
Нож за рязане Kai Seki Magoroku Shoso
-
Нож за готвене Kai 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Нож Mcusta Classic Damascus Petty 15cm
-
Нож Bunka Suncraft Senzo Damascus 20cm
-
Нож Santoku KOTAI Pakka
-
Нож Santoku Samura Okinawa
-
Нож Gyuto SekiRyu 180 мм с дървена дръжка – SRH900
-
Victorinox SwissClassic 17cm нож Santoku от палисандрово дърво
-
Дълъг нож SekiRyu 125 мм
-
Нож от червено дърво Yanagiba Kai Seki Magoroku 21cm
-
Нож Kai Santoku 18cm Tim Mälzer Kamagata
-
KAI Wasabi Black нож за инструменти – 10 см острие
-
Нож за готвачи DAMASCUS Samura
-
Fukito 9cm абаносов нож X50 за рязане на пръсти
-
Комплект от 3 ножа Kai Seki Magoroku Shoso
-
Mcusta HZ2-3011DS Splash Hybrid Sujihiki 270 нож
-
Нож Hakucho 21cm Pankiri Due Cigni
-
Нож за дърворезба VG-10 от серията Damascus Wusaki
-
18-сантиметров нож за рязане от неръждаема стомана Shun Damascus
-
KC704 GYUTO Нож Kanetsune
-
Нож за рязане на пръсти Bunka Damascus
Когато става дума за готвене, японският нож е еталон, дори символ. Трябва да се каже, че Япония се ползва с опит, ноу-хау с много високо качество, особено по отношение на острието, което може да бъде изковано или дамаскирано, като последното е най-ценено. Известен като надежден и остър, японският кухненски нож винаги е проектиран с най-голямо внимание, с щателен избор на материали, за да се съчетаят ергономичност и издръжливост. Винаги много удобен за използване, той е предназначен за професионални готвачи, както и за любители на готвенето, които желаят да закупят нож от висок клас . Японската гастрономия все повече се изнася в Европа, само погледнете продажбите на азиатски ястия като суши или яйчени рулца например, които се радват на широк успех. А какъв по-добър начин за приготвяне на японско ястие от японски кухненски нож? Особено след като в онлайн магазина nozh-kama.bg , ще откриете всички видове японски ножове : Янагиба , Накири , Гюто , Деба , Панкири , без да забравяме Нож Santoku, който несъмнено е най-известният. На всеки японски нож съответства неговият европейски модел, така че Янагиба е нож за рязане , Накири е нож за зеленчуци./strong> , Гюто е нож за готвачи , Деба . нож за риба и Панкири нож за хляб . Така че няма нужда да се притеснявате, готвачът ще може да нареже всяка храна! На нашия уебсайт ви предлагаме целия свят на ножа за готвене… В областта на готварството японският нож е еталон, дори символ. Трябва да се каже, че Япония се ползва с опит, ноу-хау с много високо качество, особено по отношение на острието, което може да бъде ковано или дамаскирано, като последното е най-ценено. Известен като надежден и остър, японският кухненски нож винаги е проектиран с най-голямо внимание, с щателен избор на материали, за да се съчетаят ергономичност и издръжливост. Винаги много удобен за използване, той е предназначен за професионални готвачи, както и за любители на готвенето, които желаят да закупят нож от висок клас . Японската гастрономия все повече се изнася в Европа, само погледнете продажбите на азиатски ястия като суши или яйчени рулца например, които се радват на огромен успех. А какъв по-добър начин за приготвяне на японско ястие от японски кухненски нож? Особено след като в онлайн магазина nozh-kama.bg , ще откриете всички видове японски ножове : Янагиба , Накири , Гюто , Деба , Панкири , без да забравяме Нож Santoku, който несъмнено е най-известният. На всеки японски нож съответства неговият европейски модел, така че Янагиба е нож за рязане , Накири е нож за зеленчуци./strong> , Гюто е нож за готвачи , Деба . нож за риба и Панкири нож за хляб . Така че няма нужда да се притеснявате, готвачът ще може да нареже всяка храна! На нашия уебсайт ви предлагаме цялата вселена на японския кухненски нож , като най-големите марки са на една ръка разстояние, като Кай , разбира се, еталонът, но също така и Mcusta и много други. Дръжте очите си нащрек, тъй като категорията “Японски ножове ” непрекъснато се развива, като се добавят нови ножове и производители. Подробности