
Японски ножове
Показване на 1–52 от 268 резултата
-
18-сантиметров нож Santoku Jaku Seki Ryu
-
Нож за рязане Fukito 9 cm Pakka San Maï
-
Дамаскинско ножче за рязане – Samura
-
KC465 Нож Kanetsune Seki Kiritsuke
-
Due Cigni Hakucho нож за рязане на пръсти 10,5 cm
-
Нож за подстригване VG-10 от серията Damascus Wusaki
-
16,5 см нож Deba Kai Seki Magoroku Kinju
-
Офис нож Kai 9cm Tim Mälzer Kamagata
-
Нож за готвачи Wusaki Damascus 10Cr 20cm
-
Нож за рязане Harakiri – Samura
-
Нож Arcos White Riviera Santoku Rocking Knife
-
Deba SekiRyu малък нож 105 мм ABS черен – SRP301
-
KC953 Нож Usubagata Kanetsune
-
Нож Kai Santoku 16 см Pure Komachi 2
-
Кай Нож за готвачи 20 см Shun Classic White
-
Нож Mcusta Damascus Sujihiki 24cm острие
-
Нож за дребни вещи Suncraft Senzo WA 12 см
-
KOTAI Bunka дребен нож
-
Нож за инструменти Meteora – Samura
-
Суджихики Дамаскин нож Böker Cuisine – дървесина на пакита
-
Victorinox SwissClassic Santoku Knife 17cm червена пчелна пита – в кутия
-
170 мм нож Nakiri SekiRyu
-
Леворък нож Deba Kai 15 см Seki Magoroku Hekiju
-
Нож Kai Santoku 18cm Shun Classic White
-
Кухненски нож KAI Wasabi Black – 20 см острие
-
Нож за инструменти DAMASCUS Samura
-
Нож за инструменти Fukito 13cm Pakka San Maï
-
Ковашки нож – Samura
-
KC945 Нож Kanetsune Seki Kengata
-
18cm нож Santoku Due Cigni Hakucho
-
Градински нож Wusaki VG-10 от серията Damascus
-
Kai Seki Magoroku Нож за рязане на червено дърво 10 см
-
Нож за хляб Kai 23 см Seki Magoroku Композитна неръждаема стомана
-
Нож Wusaki Damascus Santoku 10Cr 17cm
-
Нож Santoku Meteora – Samura
-
20-сантиметров нож за готвачи Yaxell Ketu
-
Нож Gyuto SekiRyu 18cm черен ABS – SRP900
-
KC952 Нож Santoku Kanetsune
-
Нож за хляб Kai 23cm Seki Magoroku Shoso
-
Кухненски нож от неръждаема стомана Kai 20cm Shun damask
-
165 мм нож Mcusta Classic Damascus Nakiri
-
Нож за рязане Suncraft Senzo WA 8 см
-
Нож сантоку KOTAI Bunka
-
Японски нож Gyuto от Окинава – Samura
-
Суджихики дамаскин нож Böker Kitchen – маслиново дърво
-
Victorinox SwissClassic 17cm черен нож Santoku в подаръчна кутия
-
170 мм нож Santoku SekiRyu
-
Нож Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwood 24 см
-
Нож Kai Santoku 18cm Shun damas от неръждаема стомана
-
Кухненски нож KAI Wasabi Black – 15 см острие
-
Нож DAMASCUS Samura Santoku
-
Нож Fukito Santoku 18cm абанос X50
Когато става дума за готвене, японският нож е еталон, дори символ. Трябва да се каже, че Япония се ползва с опит, ноу-хау с много високо качество, особено по отношение на острието, което може да бъде изковано или дамаскирано, като последното е най-ценено. Известен като надежден и остър, японският кухненски нож винаги е проектиран с най-голямо внимание, с щателен избор на материали, за да се съчетаят ергономичност и издръжливост. Винаги много удобен за използване, той е предназначен за професионални готвачи, както и за любители на готвенето, които желаят да закупят нож от висок клас . Японската гастрономия все повече се изнася в Европа, само погледнете продажбите на азиатски ястия като суши или яйчени рулца например, които се радват на широк успех. А какъв по-добър начин за приготвяне на японско ястие от японски кухненски нож? Особено след като в онлайн магазина nozh-kama.bg , ще откриете всички видове японски ножове : Янагиба , Накири , Гюто , Деба , Панкири , без да забравяме Нож Santoku, който несъмнено е най-известният. На всеки японски нож съответства неговият европейски модел, така че Янагиба е нож за рязане , Накири е нож за зеленчуци./strong> , Гюто е нож за готвачи , Деба . нож за риба и Панкири нож за хляб . Така че няма нужда да се притеснявате, готвачът ще може да нареже всяка храна! На нашия уебсайт ви предлагаме целия свят на ножа за готвене… В областта на готварството японският нож е еталон, дори символ. Трябва да се каже, че Япония се ползва с опит, ноу-хау с много високо качество, особено по отношение на острието, което може да бъде ковано или дамаскирано, като последното е най-ценено. Известен като надежден и остър, японският кухненски нож винаги е проектиран с най-голямо внимание, с щателен избор на материали, за да се съчетаят ергономичност и издръжливост. Винаги много удобен за използване, той е предназначен за професионални готвачи, както и за любители на готвенето, които желаят да закупят нож от висок клас . Японската гастрономия все повече се изнася в Европа, само погледнете продажбите на азиатски ястия като суши или яйчени рулца например, които се радват на огромен успех. А какъв по-добър начин за приготвяне на японско ястие от японски кухненски нож? Особено след като в онлайн магазина nozh-kama.bg , ще откриете всички видове японски ножове : Янагиба , Накири , Гюто , Деба , Панкири , без да забравяме Нож Santoku, който несъмнено е най-известният. На всеки японски нож съответства неговият европейски модел, така че Янагиба е нож за рязане , Накири е нож за зеленчуци./strong> , Гюто е нож за готвачи , Деба . нож за риба и Панкири нож за хляб . Така че няма нужда да се притеснявате, готвачът ще може да нареже всяка храна! На нашия уебсайт ви предлагаме цялата вселена на японския кухненски нож , като най-големите марки са на една ръка разстояние, като Кай , разбира се, еталонът, но също така и Mcusta и много други. Дръжте очите си нащрек, тъй като категорията “Японски ножове ” непрекъснато се развива, като се добавят нови ножове и производители. Подробности