
Японски ножове
Показване на 1–52 от 268 резултата
-
Нож Wusaki San Mai 10Cr15 17cm Nakiri
-
Кухненски нож за обезкостяване Ran – Yaxell
-
Ковашки нож Santoku – Samura
-
Deba SekiRyu 15cm черен нож от ABS – SRP300
-
12,5 см кухненски нож Due Cigni Hakucho
-
Нож VG-10 Дамаск серия Nakiri Wusaki
-
15-сантиметров кухненски нож от неръждаема стомана Shun с дамаска
-
Подложка за седалка Kanetsune KB403
-
Нож за сашими Suncraft Senzo WA 21 см
-
Нож за хляб Yaxell Taishi 23cm
-
Нож за работа със сенки – Samura
-
Нож Santoku Forge – Böker
-
Нож Victorinox Santoku Grand Maître, кован POM, 17 см
-
Нож за сашими SekiRyu 240 мм
-
Нож за готвене Kai 21cm Seki Magoroku Shoso
-
Нож за хляб Kai 23cm Shun Nagare damas от неръждаема стомана
-
Нож Deba KAI Wasabi Black – 21 см острие
-
Нож Suncraft Senzo Damascus 14cm Santoku
-
Нож за черешови плодове – Kai
-
Нож за хляб Ketu – Yaxell
-
Mcusta HZ2-3002DS Splash Hybrid Petty 150 нож
-
18cm нож Santoku на TB Maestro Ideal forge
-
Нож за хляб от серията Wusaki Pakka X50
-
15,5 см нож от червено дърво Deba Kai Seki Magoroku
-
15-сантиметров кухненски нож Shun от неръждаема стомана с дамаска
-
Wusaki San Mai 10Cr15 17cm нож Santoku
-
SUPER 5 Нож Santoku – Samura
-
Yaxell Ketu Нож за рязане – Y34916
-
Нож Santoku 19cm Arcos Nordika
-
1896 Нож Santoku Due Cigni Острие от орех с форма на пчелна пита 175 мм
-
Нож за филетиране Kai Sole 18cm Wasabi Black
-
18-сантиметров джобен нож Santoku от неръждаема стомана Shun Damascus
-
Kanetsune KB402 Полираща паста Rust Clean
-
Нож Deba Suncraft Senzo WA 17cm
-
Нож за рязане Yaxell Taishi 18 см
-
Нож за готвачи Damascus 67 – Samura
-
Нож Böker Damascus Olive Santoku
-
Victorinox Swiss Modern Santoku Knife 17cm black honeycombed
-
Нож Kodeba SekiRyu 110 мм
-
Нож за готвачи Kai 24cm Seki Magoroku Shoso
-
Нож за рязане Kai 23cm Shun Classic White
-
Нож Deba KAI Wasabi Black – 15 см острие
-
Нож за дребни вещи Suncraft Senzo Damascus 12cm
-
15-сантиметров нож за работа със секвоя San Maï
-
Дамаскински нож Santoku – Samura
-
Mcusta HZ2-3003DS Splash Hybrid Santoku 180 нож
-
22cm Нож за сашими Due Cigni Hakucho
-
Нож за рязане от серията Wusaki Pakka X50
-
Кухненски нож Kai Seki Magoroku Redwood 15 см
-
9-сантиметров нож за рязане на пръсти Shun Classic White
-
Нож за готвачи Wusaki San Mai 10Cr15 20 см
-
Нож за рязане MO-V – Samura
Когато става дума за готвене, японският нож е еталон, дори символ. Трябва да се каже, че Япония се ползва с опит, ноу-хау с много високо качество, особено по отношение на острието, което може да бъде изковано или дамаскирано, като последното е най-ценено. Известен като надежден и остър, японският кухненски нож винаги е проектиран с най-голямо внимание, с щателен избор на материали, за да се съчетаят ергономичност и издръжливост. Винаги много удобен за използване, той е предназначен за професионални готвачи, както и за любители на готвенето, които желаят да закупят нож от висок клас . Японската гастрономия все повече се изнася в Европа, само погледнете продажбите на азиатски ястия като суши или яйчени рулца например, които се радват на широк успех. А какъв по-добър начин за приготвяне на японско ястие от японски кухненски нож? Особено след като в онлайн магазина nozh-kama.bg , ще откриете всички видове японски ножове : Янагиба , Накири , Гюто , Деба , Панкири , без да забравяме Нож Santoku, който несъмнено е най-известният. На всеки японски нож съответства неговият европейски модел, така че Янагиба е нож за рязане , Накири е нож за зеленчуци./strong> , Гюто е нож за готвачи , Деба . нож за риба и Панкири нож за хляб . Така че няма нужда да се притеснявате, готвачът ще може да нареже всяка храна! На нашия уебсайт ви предлагаме целия свят на ножа за готвене… В областта на готварството японският нож е еталон, дори символ. Трябва да се каже, че Япония се ползва с опит, ноу-хау с много високо качество, особено по отношение на острието, което може да бъде ковано или дамаскирано, като последното е най-ценено. Известен като надежден и остър, японският кухненски нож винаги е проектиран с най-голямо внимание, с щателен избор на материали, за да се съчетаят ергономичност и издръжливост. Винаги много удобен за използване, той е предназначен за професионални готвачи, както и за любители на готвенето, които желаят да закупят нож от висок клас . Японската гастрономия все повече се изнася в Европа, само погледнете продажбите на азиатски ястия като суши или яйчени рулца например, които се радват на огромен успех. А какъв по-добър начин за приготвяне на японско ястие от японски кухненски нож? Особено след като в онлайн магазина nozh-kama.bg , ще откриете всички видове японски ножове : Янагиба , Накири , Гюто , Деба , Панкири , без да забравяме Нож Santoku, който несъмнено е най-известният. На всеки японски нож съответства неговият европейски модел, така че Янагиба е нож за рязане , Накири е нож за зеленчуци./strong> , Гюто е нож за готвачи , Деба . нож за риба и Панкири нож за хляб . Така че няма нужда да се притеснявате, готвачът ще може да нареже всяка храна! На нашия уебсайт ви предлагаме цялата вселена на японския кухненски нож , като най-големите марки са на една ръка разстояние, като Кай , разбира се, еталонът, но също така и Mcusta и много други. Дръжте очите си нащрек, тъй като категорията “Японски ножове ” непрекъснато се развива, като се добавят нови ножове и производители. Подробности