
Ножове Yanagiba (за нарязване)
Showing all 14 results
-
Kai Seki Magoroku Redwood 20cm нож за нарязване/нарязване на хляб
-
Нож Yanagiba Kai Seki Magoroku Kinju 21 см
-
18-сантиметров нож за рязане от неръждаема стомана Shun Damascus
-
Нож за рязане Kai 23cm Shun Classic White
-
23-сантиметров нож за рязане Shun Damascus от неръждаема стомана
-
23-сантиметров нож за рязане от неръждаема стомана Shun Nagare Damascus
-
Нож за рязане Yaxell Taishi 18 см
-
Нож за рязане Kai 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Нож за рязане Kai 23 см Pure Komachi 2
-
Нож KAI Wasabi Black Yanagiba – 24 см острие
-
Леворък нож Yanagiba Kai 21cm Seki Magoroku Hekiju
-
Нож KAI Wasabi Black Yanagiba – 21 см острие
-
Нож Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwood 24 см
-
Нож от червено дърво Yanagiba Kai Seki Magoroku 21cm
Познат още като нож за рязане , ножът Yanagiba обикновено има дълго, тънко острие от неръждаема стомана . Някои модели дори включват 3-слойна дамаска стомана , гарантираща безпрецедентна острота. Японските ножове Yanagiba се използват широко за приготвяне на суши и сашими , ястия от японската култура, които сега са много популярни в Европа. Представяме ви нашата селекция от ножове Yanagiba, произведени от японски ножарски фирми, сред които Kanetsune и Kai, за да назовем само най-известните. По отношение на дръжките, те също са проектирани от качествени материали, като Kanetsune обикновено предпочита светла магнолия, докато Kai има предпочитания към полипропилен в по-тъмен цвят. Дръжките винаги са ергономично проектирани за удобство при приготвянето на суши и сашими. Имайте предвид, че ако харесвате японски ножове, трябва да оцените ножовете за риба Deba за повдигане на филета от морски език …