
Професионални кухненски ножове – висококачествени, остри и създадени за интензивна работа
Показване на 1–52 от 117 резултата
-
Нож за месо Victorinox Swibo 5.8431
-
Нож за обезкостяване Victorinox с черно обратното острие от фиброкс
-
Жълт нож Victorinox с 20-сантиметрово гъвкаво острие
-
Нож за сеч Victorinox с двойна дръжка 20 см
-
Нож за сеч Victorinox Dual Grip с острие тип “пчелна пита
-
Идеален нож за рязане Sabatier DEG Déglon
-
TB Maestro Идеален ковашки нож за рязане 20 cm
-
Нож за обезкостяване Yaxell MON Damascus 15 см
-
Жълт нож за обезкостяване от фиброкс, тясно острие Victorinox
-
Месарски нож Victorinox с черна дръжка от фиброкс
-
A241700 Цвят Нож Prof. Arcos 200 мм
-
Месарски нож Victorinox Swibo с дръжка от жълт крикет
-
Нож за обезкостяване на Victorinox с тясно гъвкаво острие и прав гръб от черен фиброкс
-
Зелен нож Victorinox с 20-сантиметрово гъвкаво острие
-
Нож за рязане Nontron – 20 cm
-
Нож за сеч Victorinox с тясно острие от фиброкс с форма на пчелна пита, черен
-
Нож за кървене Victorinox, черна дръжка от фиброкс, кухо острие
-
1896 Due Cigni нож за рязане с острие от орех 195 мм
-
Нож за обезкостяване Victorinox Grand Maître Maple 15cm
-
Нож за обезкостяване Victorinox с тясно острие с обратен гръб fibrox white
-
Месарски нож Victorinox със синя дръжка от фиброкс
-
A241600 Цвят Нож Prof. Arcos 180 мм
-
Нож за кървене Victorinox Swibo 5.8412
-
Нож за дърворезба Darkwood Déglon
-
Нож за рязане Victorinox черен с гъвкаво острие
-
Chopper Pakka KOTAI
-
Нож за сеч Victorinox с тясно острие и черен гръб от фиброкс
-
Жълт нож за кървене Victorinox fibrox с прав гръб
-
Нож за кебап Au Nain
-
Victorinox Grand Maître POM черен кован нож за рязане
-
Нож за обезкостяване Victorinox green fibrox reverse, тясно острие
-
Месарски нож Victorinox с дръжка от палисандрово дърво
-
A241500 Цвят Нож Prof. Arcos 160 мм
-
Нож за кървене Victorinox Swibo с право гръбно острие жълт крикет
-
Нож за обезкостяване Victorinox с тясно износено острие и черен фиброкс с прав гръб
-
Нож за сваляне на кожи Victorinox, син, с гъвкаво острие, 20 см
-
Нож за сладкиши Victorinox
-
Нож за месо Victorinox fibrox с широк връх черен
-
Нож за обезкървяване Victorinox black fibrox straight back
-
Нож за рязане Yaxell Super Gou 15 см
-
Victorinox Grand Maître Rosewood 20cm нож за рязане от розово дърво
-
Нож за обезкостяване Victorinox с тясно острие с обратен гръб fibrox black
-
Месарски нож Victorinox с червена дръжка от фиброкс
-
A241400 Цвят Нож Prof. Arcos 130 мм
-
Нож за обезкостяване Victorinox Swibo, тясно острие, износен, прав гръб
-
Нож за обезкостяване Victorinox с износено острие от фиброкс с прав гръб, черен
-
Victorinox нож за рязане на пръсти червен с гъвкаво острие 20 см
-
22cm Due Cigni Tuscany нож за рязане от маслиново дърво
-
Нож за обезкостяване Victorinox с тясно острие, гъвкав фиброкс, жълт
-
Нож за кървене Victorinox blue fibrox straight back
-
Opinel N°122 Паралелен нож за месо и птици
-
Victorinox SwissClassic Китайски нож 18 см червен – в кутия
Професионални кухненски ножове – висококачествени, остри и създадени за интензивна работа
В професионалната кухня ножът не е просто инструмент – той е продължение на ръката на готвача. Независимо дали става дума за рибни ножове, месарски ножове или прецизни готварски остриета, професионалните модели са създадени да отговарят на най-високите изисквания на хората, които работят всеки ден с храна – готвачи, месари, кетъринг екипи и гастрономически експерти.
В тази колекция ще откриете професионални кухненски ножове, проектирани за бързина, точност и издръжливост. Тяхната цена е оправдана от безкомпромисната острота, невероятния контрол при рязане и дългия експлоатационен живот – качества, които спестяват време, усилия и значителни разходи в дългосрочен план.
Професионална острота и ергономичност
Професионалистите очакват от ножа си да бъде остър, стабилен и удобен дори при часове непрекъсната работа. Затова тези модели се изработват от висококачествени стомани, които задържат ръба дълго и се точат лесно. Остриетата са прецизно заточени под оптимален ъгъл, за да осигурят чисти разрези без влачене или разкъсване на продукта.
- Ергономични дръжки – безопасен захват, устойчивост на приплъзване, комфорт при продължителна употреба.
- Хигиеничен дизайн – материали, устойчиви на бактерии и лесни за почистване.
В професионалната среда спазването на хигиенни стандарти е абсолютно задължително. Затова дръжките често са изработени от антимикробни материали, без пори и с перфектна устойчивост на влага, мазнини и високи температури.
Издръжливост и надеждност за интензивна ежедневна употреба
Професионалните кухненски ножове са създадени да издържат на натоварване – ежедневно рязане, филетиране, транжиране и обработка на големи количества продукти. Това включва както устойчиви остриета, така и конструкция, която предотвратява огъване или повреда при силен натиск.
Независимо дали работите в ресторант, месарница или кетъринг екип, правилният нож може да повиши ефективността ви многократно. Прецизността, скоростта и безопасността зависят именно от качеството на острието.
Серията Arcos Colour Prof – стандарт в професионалната кухня
Испанският производител Arcos е един от лидерите в производството на професионални кухненски ножове. Неговата серия Colour Prof е отличен пример за ножове, разработени специално за ресторантьорската индустрия. Тя предлага цветово кодирани дръжки – идеални за поддържане на стриктна хигиена и разделяне на зоните на работа (месо, риба, зеленчуци и др.).
Остриетата от серията са изработени от високоустойчива неръждаема стомана Nitrum®, патентована от Arcos, която осигурява забележителна твърдост, издръжливост и режеща мощ. Дръжките са проектирани за дълготрайна професионална употреба, с комфортен захват и отлична устойчивост на корозия.
Разгледайте нашата селекция от висококачествени професионални кухненски ножове и изберете инструментите, които ще ви дадат контрол, прецизност и увереност във всяко движение. Тук ще намерите остриета, достойни за професионалната кухня и вашето майсторство.





















































