
Професионални кухненски ножове – висококачествени, остри и създадени за интензивна работа
Показване на 1–52 от 117 резултата
-
Victorinox Grand Maître POM черен кован нож за рязане
-
Нож за обезкостяване Victorinox green fibrox reverse, тясно острие
-
Месарски нож Victorinox с дръжка от палисандрово дърво
-
A241500 Цвят Нож Prof. Arcos 160 мм
-
Нож за кървене Victorinox Swibo с право гръбно острие жълт крикет
-
Нож за обезкостяване Victorinox с тясно износено острие и черен фиброкс с прав гръб
-
Нож за сваляне на кожи Victorinox, син, с гъвкаво острие, 20 см
-
Нож за сладкиши Victorinox
-
Нож за месо Victorinox fibrox с широк връх черен
-
Нож за обезкървяване Victorinox black fibrox straight back
-
Нож за рязане Yaxell Super Gou 15 см
-
Victorinox Grand Maître Rosewood 20cm нож за рязане от розово дърво
-
Нож за обезкостяване Victorinox с тясно острие с обратен гръб fibrox black
-
Месарски нож Victorinox с червена дръжка от фиброкс
-
A241400 Цвят Нож Prof. Arcos 130 мм
-
Нож за обезкостяване Victorinox Swibo, тясно острие, износен, прав гръб
-
Нож за обезкостяване Victorinox с износено острие от фиброкс с прав гръб, черен
-
Victorinox нож за рязане на пръсти червен с гъвкаво острие 20 см
-
22cm Due Cigni Tuscany нож за рязане от маслиново дърво
-
Нож за обезкостяване Victorinox с тясно острие, гъвкав фиброкс, жълт
-
Нож за кървене Victorinox blue fibrox straight back
-
Opinel N°122 Паралелен нож за месо и птици
-
Victorinox SwissClassic Китайски нож 18 см червен – в кутия
-
Нож за обезкостяване Victorinox blue fibrox reverse, тясно острие
-
Нож за кървене на заек Victorinox 10 см, жълт
-
Нож Arcos Colour Prof. A240600 300 мм
-
Victorinox Swibo нож за обезкостяване гъвкаво тясно острие обратен гръб
-
Victorinox жълт нож със средно острие от фиброкс за обезкървяване/костене
-
Нож за подстригване Victorinox с гъвкаво острие от розово дърво
-
Нож за обезкостяване Fukito 15 cm абанос X50
-
Нож за обезкостяване Victorinox с тясно острие, гъвкав фиброкс, бял
-
Месарски лист Déglon за дясна ръка
-
A291825 2900 250 мм нож Arcos
-
Нож за обезкостяване Victorinox SwissClassic 6.8413.15B – в картата
-
Нож за обезкостяване Victorinox с тясно острие и обратен гръб fibrox червен
-
Нож за кървене на заек Victorinox 10cm черен
-
Arcos Цветен нож A240300 Дълбочина 200 мм
-
Нож за обезкостяване Victorinox Swibo с тясно острие, обратен крикет, жълт
-
Нож за кървене Victorinox със средно острие от зелен фиброкс
-
Victorinox Black Carving Knife 18cm тясно острие
-
Универсален лист за месарница Arcos 22cm POM
-
Нож за обезкостяване Victorinox с тясно острие, гъвкав фиброкс зелен
-
Нож Victorinox red fibrox straight back bleeding
-
A244100 Color Prof. 130 мм нож Arcos
-
Victorinox SwissClassic Нож за рязане с 19-сантиметрово острие с цветна PP дръжка
-
Нож за обезкостяване Victorinox 15 см черно фиброкс острие с обратен гръб
-
Нож Victorinox fibrox blue tranchelard 30cm острие
-
A240100 Цвят Нож Prof. Arcos 150 мм
-
Нож за обезкостяване Victorinox Swibo, тесен, полугъвкав, жълт грилон
-
Нож Victorinox Bone-Out/Bleeding Black Fibrox Medium Tip Blade
-
Черен нож за карвинг Victorinox с изключително голямо острие 20 cm
-
Месарски нож Arcos 2900, 25cm кухо острие
Професионални кухненски ножове – висококачествени, остри и създадени за интензивна работа
В професионалната кухня ножът не е просто инструмент – той е продължение на ръката на готвача. Независимо дали става дума за рибни ножове, месарски ножове или прецизни готварски остриета, професионалните модели са създадени да отговарят на най-високите изисквания на хората, които работят всеки ден с храна – готвачи, месари, кетъринг екипи и гастрономически експерти.
В тази колекция ще откриете професионални кухненски ножове, проектирани за бързина, точност и издръжливост. Тяхната цена е оправдана от безкомпромисната острота, невероятния контрол при рязане и дългия експлоатационен живот – качества, които спестяват време, усилия и значителни разходи в дългосрочен план.
Професионална острота и ергономичност
Професионалистите очакват от ножа си да бъде остър, стабилен и удобен дори при часове непрекъсната работа. Затова тези модели се изработват от висококачествени стомани, които задържат ръба дълго и се точат лесно. Остриетата са прецизно заточени под оптимален ъгъл, за да осигурят чисти разрези без влачене или разкъсване на продукта.
- Ергономични дръжки – безопасен захват, устойчивост на приплъзване, комфорт при продължителна употреба.
- Хигиеничен дизайн – материали, устойчиви на бактерии и лесни за почистване.
В професионалната среда спазването на хигиенни стандарти е абсолютно задължително. Затова дръжките често са изработени от антимикробни материали, без пори и с перфектна устойчивост на влага, мазнини и високи температури.
Издръжливост и надеждност за интензивна ежедневна употреба
Професионалните кухненски ножове са създадени да издържат на натоварване – ежедневно рязане, филетиране, транжиране и обработка на големи количества продукти. Това включва както устойчиви остриета, така и конструкция, която предотвратява огъване или повреда при силен натиск.
Независимо дали работите в ресторант, месарница или кетъринг екип, правилният нож може да повиши ефективността ви многократно. Прецизността, скоростта и безопасността зависят именно от качеството на острието.
Серията Arcos Colour Prof – стандарт в професионалната кухня
Испанският производител Arcos е един от лидерите в производството на професионални кухненски ножове. Неговата серия Colour Prof е отличен пример за ножове, разработени специално за ресторантьорската индустрия. Тя предлага цветово кодирани дръжки – идеални за поддържане на стриктна хигиена и разделяне на зоните на работа (месо, риба, зеленчуци и др.).
Остриетата от серията са изработени от високоустойчива неръждаема стомана Nitrum®, патентована от Arcos, която осигурява забележителна твърдост, издръжливост и режеща мощ. Дръжките са проектирани за дълготрайна професионална употреба, с комфортен захват и отлична устойчивост на корозия.
Разгледайте нашата селекция от висококачествени професионални кухненски ножове и изберете инструментите, които ще ви дадат контрол, прецизност и увереност във всяко движение. Тук ще намерите остриета, достойни за професионалната кухня и вашето майсторство.





















































