
Кървящи ножове
Showing all 20 results
-
Нож за кървене на заек Victorinox 10cm черен
-
Victorinox blue fibrox medium point blade нож за обезкървяване/костене
-
A244100 Color Prof. 130 мм нож Arcos
-
Нож за обезкървяване/костене Victorinox red fibrox medium point blade
-
A243000 Цвят Нож Prof. Arcos 150 мм
-
Нож за кръвопускане Victorinox с острие от палисандрово дърво със среден връх
-
A241500 Цвят Нож Prof. Arcos 160 мм
-
Нож за кървене Victorinox, черна дръжка от фиброкс, кухо острие
-
A241400 Цвят Нож Prof. Arcos 130 мм
-
Жълт нож за кървене Victorinox fibrox с прав гръб
-
Нож за обезкървяване Victorinox black fibrox straight back
-
Нож за кървене Victorinox Swibo 5.8412
-
Нож за кървене Victorinox blue fibrox straight back
-
Нож за кървене Victorinox Swibo с право гръбно острие жълт крикет
-
Нож Victorinox red fibrox straight back bleeding
-
Victorinox жълт нож със средно острие от фиброкс за обезкървяване/костене
-
20-сантиметров нож за кървене Victorinox, розово дърво
-
Нож за кървене Victorinox със средно острие от зелен фиброкс
-
Нож за кървене на заек Victorinox 10 см, жълт
-
Нож Victorinox Bone-Out/Bleeding Black Fibrox Medium Tip Blade
Ножът за къртене е предназначен предимно за професионалисти, като например месари, транжорни или персонал, работещ в кланици. Както подсказва името му, този тип нож се използва за изрязване на месо и заставянето му да кърви . А за да направите това лесно, трябва да знаете, че ножовете за кървене в повечето случаи са снабдени с дебели остриета със заострени върхове . Особено ефективно острие, което винаги е съчетано с здрава и ергономична дръжка , предлагаща безпрецедентен комфорт в ръката. Обърнете внимание, че острието на ножа за обезкостяване е по- гъвкаво от това на ножа за обезкостяване , но не толкова твърдо, така че те се допълват много добре. Тук ще намерите всички наши ножове за обезкостяване на големи марки, предназначени за професионалисти в хранително-вкусовата промишленост . За да правят много прецизни разрези на различните видове месо, предлагани по рафтовете, и така да предизвикват завист у потенциалните клиенти.